Back to All Posts

👏 Що нового в HelpCrunch: підсумки за 2 роки

Команда HelpCrunch завжди працювала сумлінно та виважено. Незважаючи на те, що останні кілька років виявились турбулентними для багатьох із нас, ми все одно раді представити оновлену платформу для підтримки клієнтів – HelpCrunch: версія 3.0 🥳

Як змінився наш віджет і який новий функціонал зробив HelpCrunch модернізованим та зручнішим? Розповідаємо все нижче. Насолоджуйтесь читанням!

🤩 Оновлений віджет HelpCrunch

Все почалося в 2022 році, коли ми успішно запустили багатоканальний віджет з вашими улюбленими соціальними мережами – Instagram, Viber, Telegram і Facebook Messenger. Це означає, що відвідувачі веб-сайту тепер можуть вибрати спосіб зв’язку з вами. А найголовніше це те, що вся кореспонденція (з чату, чат-бота чи соціальних мереж) надходить в одне місце – спільну скриньку вхідних повідомлень.

Потім ми поступово почали прокладати шлях до абсолютно нового стилю віджета HelpCrunch. І ось що сталося…

Оновлений віджет HelpCrunch

Може здатися, що ми створили абсолютно новий витвір з нуля. Це НЕ правда. Це вже знайомий вам віджет HelpCrunch, але представлений під іншим кутом, із переосмисленими функціями та оновленим дизайном.

Примітка! Якщо ви зареєструвалися у HelpCrunch після 2 лютого 2023 року, ви маєте доступ ЛИШЕ до оновленого віджета. Якщо ви вже є користувачем HelpCrunch, ми рекомендуємо вам якомога швидше оновити свій віджет, оскільки застаріла версія скоро втратить свою функціональність і підтримку. Усі ваші налаштування, чати та дані клієнтів синхронізуватимуться з поточною оновленою версією.

Ми переробили початковий екран і переосмислили його загальний вигляд. Ви все ще можете вибрати, які елементи  модулі або блоки) показувати на ньому: нові розмови, базу знань і месенджери. Лише тепер логіка стала більш зрозумілою та зручною для ваших клієнтів.

початковий екран

Вирішіть, який елемент ви б хотіли бачити на початковому екрані саме зараз: усі одразу, лише базу знань, або месенджери та віконце чату – можливості різноманітні! Ці блоки можна легко вмикати та вимикати в Налаштування віджета у вашому обліковому записі HelpCrunch.

Крім того, ми змінили логіку роботи кнопки віджета. На даний момент віджет з’являється над кнопкою. Це зроблено для того, щоб користувач зміг ще раз натиснути кнопку та швидко згорнути віджет.

📬 Нова спільна скринька вхідних повідомлень

Це оновлення є одним із найдавніших у нашому арсеналі. Чесно кажучи, багато хто навіть не пам’ятає часи, коли HelpCrunch виглядав якось інакше. Стандартний help desk здавався  пережитком минулого. Ось чому ми відмовилися від цієї заїждженої назви й зробили блискучу спільну скриньку вхідних повідомлень для неймовірно швидкого спілкування та ефективнішого обслуговування клієнтів.

Нова спільна скринька вхідних повідомлень

Розширене форматування повідомлень у вхідних

Восени 2021 року ми запустили розширене форматування повідомлень. Тепер ви можете легко створити повідомлення або електронний лист і додати будь-які вкладення – це виглядатиме природно. Ось основні зміни в нашому редакторі:

  • Додавання зображень безпосередньо до тексту чату чи email-повідомлення.
  • Додавання зображень і файлів як вкладень до тексту.
  • Надсилання статей бази знань із назвою статті, яка відображається як посилання в тексті чату чи email-листа.
  • Усі вищезазначені можливості також стосуються і приватних нотаток.

Правила автоматичного призначення

Для більш зручної маршрутизації чату тепер ви можете встановити до 50 правил призначень.

  • ​​Автоматично призначайте нові чати певним членам команди або відділам на основі будь-яких критеріїв, які ви встановили;
  • Автоматично призначайте нові повідомлення, які ви отримуєте після ручних і автоматичних повідомлень, певним членам команди або відділам на основі будь-яких критеріїв, які ви встановили;
  • Призначте певні теги контактам на основі будь-яких встановлених критеріїв.

Власні скриньки

Крім скриньки «Вхідні» за замовчуванням ви можете створювати власні скриньки, які можуть бути як спільними, так і приватними. Укажіть критерії та налаштуйте їх на свій розсуд – ваші команди зможуть мати визначене місце лише для своїх діалогів.

Власні скриньки

Розподіл чатів за принципом round-robin

У 2021 році наші користувачі побачили цю чудову функцію – розподіл чатів за принципом round-robin. Пройшли ті часи, коли вам потрібен був спеціальний співробітник, щоб розподілити всю кореспонденцію! HelpCrunch може зробити це автоматично. Просто перейдіть до Налаштування → Команда → Відділи і виберіть відділ, для якого ви хочете налаштувати автоматичний розподіл чатів.

Інтеграція бази знань

Щоб надати своєму користувачеві більш поглиблений контекст (який також може бути багатомовним, але про це пізніше), ви можете просто надіслати статтю з бази знань прямо зі спільної скриньки вхідних повідомлень. Не потрібно більше перестрибувати між вкладками!

Інтеграція бази знань

Багатоканальний функціонал

Оскільки наш віджет тепер багатоканальний, уся ваша кореспонденція з Facebook, Instagram, Telegram, Viber, чату та електронної пошти потрапляє в одне місце – спільну скриньку вхідних повідомлень. Крім того, діалоги вибудовуються в хронологічному порядку, щоб ви завжди мали контекст кожної розмови.

Багатоканальний функціонал

🔗 Потужні інтеграції

На додаток до інтеграцій з Facebook, Instagram, Telegram і Viber, ви можете інтегрувати HelpCrunch з Zapier, а також інші інструменти для автоматизації рутинних завдань і максимально ефективного спілкування з клієнтами. Це відкриває цілий ряд нових можливостей інтеграції для вашого бізнесу, наприклад:

  • Додавання нових клієнтів HelpCrunch до Pipedrive;
  • Додавання нових користувачів Pipedrive як клієнтів HelpCrunch;
  • Надсилання електронних листів через Gmail для нещодавно оновлених тегів клієнтів у HelpCrunch;
  • Створення рядків Google Таблиць для закритих чатів HelpCrunch тощо.

🤖 Чат-бот, який не потребує коду

Ми завжди прислухаємося до того, що говорять наші клієнти (могло бути інкаше?). В результаті наш абсолютно новий чат-бот народився у 2022 році! Таким чином, не потрібно бути професором з математики, аби встановини його – код не потрібен. Автоматизуйте свої продажі та з легкістю підтримуйте робочий процес 24/7!

Чат-бот у віджеті

Візуальний редактор

Випробувавши наш редактор чат-боту, ви більше не захочете використовувати інший. Це може звучати трохи самовпевнено, але правда полягає в наступному: створюте ланцюжки чат-боту (або використовуйте наші вже готові!) без коду, просто перетягуючи блоки, для:

  • Захоплення потенційних клієнтів, коли команда онлайн/офлайн
  • Пропонування спеціальних знижок
  • Спрямування нових чатів у потрібний відділ
  • Збору контактних даних

Хіба це не прекрасно?

Чат-бот у віджеті

Функціонал для автоматизації

Звичайно, чат-бот HelpCrunch знає принципи автоматизації чату. Коли ви будуєте свій ланцюжок діалогу, переконайтеся, що знайшли Дії: позначати та знімати теги з клієнтів, призначати чат або змінювати його статус. Крім того, чат-бота може збирати інформацію про клієнтів, як-от електронну пошту, телефон, компанію та цілі.

Точне таргетування

Наш чат-бот все ще чекає на інші оновлення, але на цьому самому етапі ви можете легко налаштувати:

  • Час (коли запускати і хто зможе помітити його на вашому сайті);
  • Умови (країна, мова користувача, браузер, статус підписки тощо);
  • Тригери (початок діалогу, коли клієнт створює чат, відповідає на автоматичне/ручне повідомлення тощо).

Контекстне самообслуговування

Навіть коли ваша команда спить, чат-бот може допомогти клієнтам, ставлячи запитання з кількома варіантами відповіді та надсилаючи статті бази знань цілодобово. Та, звичайно, ви можете доєднатися до нього вдень й дізнатися, що ви пропустили. 

Чат-бот в месенджерах

У грудні 2022 року HelpCrunch випустив чат-бот в месенджерах. Відтепер ви можете додавати ланцюжки чат-ботів у соціальні мережі (Facebook, Instagram, Telegram і Viber) і налагодити підтримку клієнтів там.

Для цього, перейдіть до Чат-бот натисніть “Створити ланцюжок, і виберіть месенджер. З цього й починається магія, оскільки ви вирішуєте, створити ланцюжок чат-бота з нуля чи вибрати шаблон, який ми розробили для вас.

📚 Багатомовна база знань

Багатомовна база знань

2022 рік став роком, коли наша талановита команда представила свою першу багатомовну базу знань. Тепер наші клієнти можуть локалізувати вміст довідникового центру для багатьох аудиторій і залишатися на одній хвилі з ними.

Логіка залишилася незмінною – просто треба додати переклади до основної бази знань, і роботу зроблено.

Загалом, наш новий багатомовний центр має всі функції, що й звичайний:

  • Повне налаштування
  • SEO-оптимізація
  • Редактор WYSIWYG
  • Інтеграція у віджет 

До речі, багатомовна база знань HelpCrunch зараз доступна тільки в пакеті Професійний.

Нові SDK

База знань у мобільних SDK

Восени 2021 року команда HelpCrunch додала мобільні SDK з вбудованою базою знань.Це означає, що база знань повністю інтегрована в мобільний віджет і доступна для ваших користувачів у будь-який час.

Користувачі мобільних пристроїв можуть знаходити потрібні відповіді швидко, не перемикаючись між вкладками (і пристроями!). Статті вже будуть інтегровані у ваш чат. Крім того, у віджеті можна відкрити посилання на базу знань.

Чат-бот у мобільних SDK

Якщо ви завжди хотіли додати чат-бот до свого мобільного додатку, HelpCrunch може здійснити ваше бажання. Завдяки нашому чат-боту у мобільному SDK, ви можете виконувати стільки чудових речей, як-от:

  • Запитувати дані користувачів
  • Надавати варіанти відповідей на вибір
  • Призначити чати на агентів підтримки
  • Додавати теги
  • Кваліфікувати потенційних клієнтів
  • Попередньо збирати дані про проблеми та все-все те, що робить чат-бот і у вебверсії інструменту. 

***

На чому HelpCrunch фукусуватиметься у 2023?

Ми з нетерпінням та хвилюванням чекаємо на ще більше оновлень та цілком новий функціонал в арсеналі HelpCrunch. Тому нашим головним фокусом на 2023 стануть:

  • Інтеграція з WhatsApp
  • Потужний AI-функціонал
  • Оновлення та покращення вже існуючого функціоналу (контакти, ручні та автоматичні повідомлення, звіти)

***

Це все, що команда HelpCrunch презентувала нашим клієнтам за останні 2 роки. Однак немає межі досконалості. Новий, революційний функціонал вже в розробці, і ми вже не можемо дочекатися, коли ви ним насолодитесь. 

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow