Back to All Posts

📋 Оновлені контакти: Керуйте контактами ще  ефективніше

Рік тільки почався, а ми вже поспішаємо з оновленнями продукту. ✨ Раніше ми розповідали, що відтепер ви можете включати і виключати час взаємодії з чат-ботом зі звітів про FRT. Але сьогодні не про це, сьогодні хочемо похизуватися оновленням зовнішнього вигляду Контактів!

📝 Керувати контактами тепер ще зручніше

Як розробники та користувачі HelpCrunch, ми знаємо, наскільки важливою є зручність  інтерфейсу. Особливо в роботі з великими базами даних як контакти. 

З думкою про це ми прокидаємось і біжимо оптимізувати. Тож зустрічайте результат цих зусиль – оновлений зовнішній вигляд Контактів! 

HelpCrunch contacts page screenshot

Разом з усіма вами оновленню радіють і наші Customer Success Managers та Marketing Managers 😁 Адже ми повністю змінили розташування головних елементів інтерфейсу, зробивши керування ще більш інтуїтивним та простим. Зокрема: 

✏️ Керування контактами: Кнопка “Експорт” тепер доступна безпосередньо над контактами, що дозволяє швидко вивантажувати їх усі або ж окремі сегменти. Також змінився дизайн вікна додавання контакту.

🔍 Пошук серед контактів: Окрім окремого поля швидкого пошуку за ім’ям, email або телефоном, також ви можете швидко завантажити попередньо збережені сегменти або фільтрувати контакти за атрибутами.

📁 Керування сегментами: Швидко створюйте динамічні сегменти на основі фільтрів та атрибутів користувачів. Кнопка “Зберегти як сегмент” доступна над контактами, а окреме меню завантаження раніше збережених сегментів має функцію попереднього перегляду.

🧮 Керування фільтрами: Ну і щодо фільтрів – ми також винесли їх окремою кнопкою для зручності. Ви зможете швидко відфільтрувати контакти за базовими або ж власними атрибутами.

Також ми суттєво покращили швидкість завантаження сторінки контактів, що дуже важливо для ефективної роботи з базою клієнтів.Більш детально про нові можливості Контактів читайте в нашій базі знань. Але найголовніше – залітайте тестувати самостійно!

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow