Back to All Posts

📋 Оновлені контакти: Керуйте контактами ще  ефективніше

Рік тільки почався, а ми вже поспішаємо з оновленнями продукту. ✨ Раніше ми розповідали, що відтепер ви можете включати і виключати час взаємодії з чат-ботом зі звітів про FRT. Але сьогодні не про це, сьогодні хочемо похизуватися оновленням зовнішнього вигляду Контактів!

📝 Керувати контактами тепер ще зручніше

Як розробники та користувачі HelpCrunch, ми знаємо, наскільки важливою є зручність  інтерфейсу. Особливо в роботі з великими базами даних як контакти. 

З думкою про це ми прокидаємось і біжимо оптимізувати. Тож зустрічайте результат цих зусиль – оновлений зовнішній вигляд Контактів! 

HelpCrunch contacts page screenshot

Разом з усіма вами оновленню радіють і наші Customer Success Managers та Marketing Managers 😁 Адже ми повністю змінили розташування головних елементів інтерфейсу, зробивши керування ще більш інтуїтивним та простим. Зокрема: 

✏️ Керування контактами: Кнопка “Експорт” тепер доступна безпосередньо над контактами, що дозволяє швидко вивантажувати їх усі або ж окремі сегменти. Також змінився дизайн вікна додавання контакту.

🔍 Пошук серед контактів: Окрім окремого поля швидкого пошуку за ім’ям, email або телефоном, також ви можете швидко завантажити попередньо збережені сегменти або фільтрувати контакти за атрибутами.

📁 Керування сегментами: Швидко створюйте динамічні сегменти на основі фільтрів та атрибутів користувачів. Кнопка “Зберегти як сегмент” доступна над контактами, а окреме меню завантаження раніше збережених сегментів має функцію попереднього перегляду.

🧮 Керування фільтрами: Ну і щодо фільтрів – ми також винесли їх окремою кнопкою для зручності. Ви зможете швидко відфільтрувати контакти за базовими або ж власними атрибутами.

Також ми суттєво покращили швидкість завантаження сторінки контактів, що дуже важливо для ефективної роботи з базою клієнтів.Більш детально про нові можливості Контактів читайте в нашій базі знань. Але найголовніше – залітайте тестувати самостійно!

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow