Back to All Posts

♾️ Багатоканальний віджет: Facebook, WhatsApp, Telegram

Додавайте посилання на ваші корпоративні Facebook, WhatsApp та Telegram акаунти у віджет чату. Таким чином, у вашому віджеті з’являться відповідні іконки для того, щоб клієнти змогли обрати будь-який канал для комунікації з вами.

Ви можете додати ці посилання у Налаштуваннях → Канали → Веб-віджети → [Ваш віджет] → Налаштування віджета → Застосунки месенджерів. Якщо у вас декілька віджетів, месенджери потрібно увімкнути окремо для кожного з них. 

Багатоканальний віджет

Тож як це працює?

  • Налаштування буде дозволено, якщо ви додасте хоча б одне посилання на соціальну мережу.
  • Відвідувачі сайту зможуть побачити іконки соціальних мереж зверху, якщо наведуть курсор на віджет. Користувачам мобільного додатку потрібно натиснути на кнопку віджета для того, щоб побачити їх. 
  • Як тільки користувач натисне на будь-який з доступних месенджерів, він опиниться у вашому месенджері де зможе залишити своє повідомлення.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що HelpCrunch пропонує повноцінні інтеграції з Facebook, Instagram та Telegram. Це означає, що повідомлення з цих соціальних мереж з’являтимуться у вашій єдиній скриньці вхідних повідомлень, де оператори можуть відповідати та керувати ними будь-яким чином. Інтеграція з WhatsApp ще у розробці, тож поки ще неможливо відповідати на WhatsApp повідомлення зі скриньки вхідних повідомлень HelpCrunch. 

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow