Back to All Posts

🤝 Інтеграції з Facebook та Instagram

Довгоочікувані інтеграції з Facebook та Instagram вже готові. Тепер система вміє перенаправляти усі повідомлення з цих двох соціальних мереж до вашої скриньки, де ви можете керувати ними як звичайними чатами (багатоканальна підтримка у всій красі!).

Навіщо інтегрувати HelpCrunch з Facebook та Instagram?

Напевно немає такого бізнесу, який би не мав хоча б однієї сторінки у Facebook. Саме там ви зазвичай публікуєте оновлення, запускаєте рекламні кампанії та будуєте сильну спільноту лояльних клієнтів. Тож цілком логічно, що люди намагатимуться зв’язатися з вами саме там. 

Якщо ж ви недоступні там, де спілкуються ваші клієнти – це може призвести до серйозних наслідків для вашого бізнесу. Багатоканальна підтримка є обов’язковою якщо ви хочете бачити щасливих клієнтів та реагувати на їхню незадоволеність своєчасно. 

Як інтегрувати HelpCrunch з Facebook та Instagram?  

Ви можете знайти детальну покрокову інструкцію щодо Facebook та Instagram тут. Весь процес є доволі зрозумілим.

Просто перейдіть до Налаштування → Канали → Facebook та натисніть Підключити Facebook. Після цього, дотримуйтесь декількох простих інструкцій у наступних віконцях, ось й все. 

Інтеграція підтримує:

  • Прямі повідомлення з вашої Facebook сторінки
  • Прямі повідомлення, згадування в історіях та відповіді у вашому акаунті Instagram Business 
інтегрувати HelpCrunch з Facebook та Instagram
Як інтегрувати HelpCrunch з Facebook

Деякий функціонал, який відокремлює наші інтеграції від інших конкурентів:

  • Почнемо з того, що у вас є 168 годин для відповіді клієнту. Зазвичай, Facebook відключає чати, якщо вони неактивні протягом 24 годин. Але HelpCrunch продовжив цей час на 7 днів для того, щоб ви не загубили жодного ліда навіть коли робота кипить.
  • Повідомлення з Facebook та Instagram потрапляють до окремих скриньок вхідних повідомлень для кращої персоналізації (але ж ви також можете створити власні скриньки для більш детального розподілу, пам’ятаєте?).
  • Після того, як ви завершили діалог, система надішле клієнту рейтинг чату. Ви зможете подивитись цей рейтинг у секції Звіти та простежити задоволеність аудиторії. 

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow