Маркетинг - статті від HelpCrunch

Чорна п’ятниця 2023: розповідаємо про 11 інструментів з українським корінням і приємними знижками

Розповідаємо про найкращі знижки в Чорну п'ятницю 2023 на українські програмні інструменти для бізнесу.

Автор Анастасія Хлистова

Чорна п’ятниця 2023: розповідаємо про 11 інструментів з українським корінням і приємними знижками

З початком повномасштабного вторгнення ми в HelpCrunch, як повністю українська команда, твердо вирішили підтримувати інші 🇺🇦 бізнеси. Тому одразу ж локалізували платформу та надали (і досі надаємо) спеціальні пропозиції місцевим підприємствам. 

Але чому б не зробити цю пропозицію ще солодшою? Адже попереду Чорна п’ятниця 2023 та різдвяні свята, які, як то кажуть, наближаються? З цього приводу ми й склали цю фантастичну підбірку найкращих знижок на програмне забезпечення для бізнесу від розробників з українським корінням.

Тут ми, звичайно, розповімо про нашу чорноп’ятничну пропозицію 😉 та знижки на багато інших корисних 🇺🇦 інструментів. Тому вривайтеся, підтримуйте українське і заодно технологічно прокачайте свій бізнес!

HelpCrunch – чат для сайту з AI, чат-бот, база знань та інструменти email-маркетингу

Helpcrunch Black Friday 2023 deal banner

HelpCrunch – це багатофункціональна платформа для побудови ефективних стосунків з клієнтами. Вона допомагає бізнесу автоматизувати процеси підтримки завдяки цілому набору потужних інструментів: 

  • багатоканальному чату на сайті з AI-редактором повідомлень;
  • чат-ботам, які автоматизують частину задач та збирають ліди з різних каналів;
  • базі знань з АІ-редактором для клієнтського самообслуговування;
  • спільній скриньці вхідних повідомлень, де зберігаються повідомлення з чату на сайті, чат-ботів, пошти та месенджерів;
  • інструментам email-маркетингу та спливаючим вікнам (попапам) для залучення клієнтів і підвищення конверсії з сайту.

HelpCrunch розробляє українська команда, більшість з якої досі залишається в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення. Але сервери і інфраструктура завжди були в Європі, отже ви можете бути впевнені в стабільності платформи.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Окрім спеціальних тарифів і 1 місяця безкоштовного періоду, цієї Чорної П’ятниці HelpCrunch надає знижку в 30% на перший платіж на будь-які тарифи. Щоб отримати її, введіть промокодом BFCM2023. Встигніть скористатися пропозицією, дні великих розпродажів триватимуть до 27 листопада!

eSputnik — омніканальна платформа клієнтських даних

eSputnik Black Friday 2023 deal banner

CDP eSputnik – це омніканальна платформа клієнтських даних для великих і середніх бізнесів в сфері eСommerce. Платформа дозволяє компаніям автоматично збирати і об’єднувати дані користувачів з сайту, мобільного застосунку, direct-каналів та офлайну. Далі ці дані можна використовувати для сегментації та персоналізації кампаній. 

CDP eSputnik надає 8 каналів для взаємодії з клієнтами: email, web і mobile push, in-app, app inbox, віджети, SMS, Viber.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Цієї Чорної п’ятниці CDP eSputnik дарує новим та існуючим клієнтам знижку 25% на всі тарифні плани (*за винятком SMS та Viber-розсилок). За промокод CDP-BF-2023 вигідно купити можна буде бізнес-інструменти до першого грудня.

Snov.io – багатофункціональна платформа для автоматизації продажів

Snov.io Black Friday 2023 deal banner

Snov.io – це ідеальне рішення для малого бізнесу, який шукає комплексну платформу для холодних email-розсилок та автоматизації продажів. Компанія пропонує безкоштовну CRM-систему з функціями пошуку і перевірки електронної пошти, дріп-кампаніями, розігрів електронної пошти. Також платформа підтримує велику кількість інтеграцій, що дає можливість бізнесам оптимізувати свої зусилля з поширення інформації.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Цієї Чорної п’ятниці Snov.io знижує свої річні ціни на всі преміум-плани вдвічі. Пропозиція доступна лише до 1 грудня, тож не зволікайте скористатися грандіозною знижкою  50% за промокодом BLACKFRIDAY23.

Reply.io – платформа для автоматизації процесу продажів повного циклу

Reply Black Friday 2023 deal banner

Reply – це платформа для автоматизації продажів на основі штучного інтелекту. Вона допомагає бізнесам знаходити нових клієнтів і взаємодіяти з ними через різні канали та загалом створює купу можливостей для продажів.

Reply автоматизує весь процес продажів – від пошуку клієнтів до укладання угод. Від створення таргетованих списків перспективних клієнтів за допомогою бази даних із понад 140 мільйонів контактів до створення персоналізованих імейлів та багатоканальних послідовностей із залученням AI. 

Знижки на Чорну п’ятницю:

Давно хотілося купити для себе ці чудові інструменти? В якості Holiday Deal цього року Reply пропонує знижку 50% в будь-якому річному плані, а також на усі додаткові сервіси. Пропозиція діє за промокодом HOLIDAYDEAL2023 в період до 25 грудня.

Weblium

weblium Black Friday 2023 deal banner

Weblium – це український конструктор, який дозволяє за один робочий день створити якісний вебсайт. Використовуйте будь-які з понад 300 готових шаблонів або втілюйте власні ідеї за допомогою бібліотеки блоків, Custom Block чи Flex Block. Вбудовані бібліотеки зображень та іконок, а також AI-інструменти допоможуть створити унікальний сайт.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Цього року Weblium пропонує такі знижки:

  • 30% знижки на будь-які річні тарифи Weblium, а також апгрейд до тарифу Unlim;
  • 10% знижки на всі пакети Weblium Studio (окрім додаткових послуг) за промокодом BF2023.

Промок потрібен саме для отримання знижки на послуги Студії. Для отримання знижки на конструктор промокод не потрібен. Пропозиція дійсна до 30 листопада.

Cheqmark – інструмент для підвищення вашої продуктивності

cheqmark Black Friday 2023 deal banner

Cheqmark, безкоштовний інструмент для створення чеклістів, був розроблений, щоб покращити повсякденні справи та ваш підхід до продуктивності.

Інструмент задовольняє багато потреб. Створюйте власні колекції чеклістів, зберігайте, друкуйте, завантажуйте їх у форматі PDF. У Cheqmark є ряд корисних шаблонів, таких як трекери звичок, щоденні чеклісти, календарі, трекери цілей та багато іншого.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Для тих, хто бажає довгострокового покращення продуктивності, в Cheqmark будуть знижки 40% у день Чорної п’ятниці на річну підписку на функції Premium (включено зі всіма шаблонами Premium). Скористайтеся купоном BF2023CQM до 5 грудня. 

xTiles – інструмент для планування та організації рутини

xTiels Black Friday 2023 deal banner

xTiles – це універсальний інструмент для збереження та організації ідей, щоденної рутини, роботи та навчання, планування візуальних проєктів, збирання різноманітного контенту, спільної роботи в команді та багато іншого. Це чудова українська альтернатива Notion, який, на жаль, не вийшов із ринку рф.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Цієї Чорної п’ятниці компанія пропонує скористатися найбільшою знижкою, яку вони роблять вперше: знижки сягнуть до -75% на тарифні плани, а також -50% на цифрові планери. Пропозиція діє до 30 листопада.

Netpeak Software – інструменти для фахівців пошукового маркетингу

Netpeak Black Friday 2023 deal banner

Netpeak Software розробляє кілька інструментів для фахівців пошукового маркетингу. Зокрема, Netpeak Spider – програму для регулярного SEO-аудиту, швидкого пошуку помилок, системного аналізу та парсингу сайтів. Входить до ТОП-5 SEO-інструментів за версією G2Crowd. А також Netpeak Checker – мультифункціональний інструмент для парсингу пошукової видачі та агрегації даних з топових SEO-сервісів для масового аналізу та порівняння сайтів.

Знижки на Чорну п’ятницю:

Отримайте знижку 20% на річні тарифи та знижку 30% на довічні доступи до Netpeak Spider та Checker. Лише до 1 грудня заощаджуйте на інструментах для SEO-оптимізації та аналізу вебсайтів і покращуйте свої позиції у пошуковій видачі.

TemplateMonster — торговий майданчик шаблонів сайтів, плагінів та графіки

TemplateMonster Black Friday 2023 deal banner

TemplateMonster — це цифровий ринок для всіх потреб ваших веб-проєктів. Завдяки широкому вибору преміальних і безкоштовних продуктів платформа обслуговує веб-дизайнерів і розробників усіх рівнів кваліфікації.

Знижки на Чорну п’ятницю:

TemplateMonster пропонують одразу три великі знижки на Чорну п’ятницю та Кіберпонеділок. Почнуться знижки в різні дати, тому обов’язково помітьте в своїх календарях!

  • 14-20.11 – Bundle Deals (1 шаблон + кілька сервісів + графіка);
  • 20-27.11 – Чорна п’ятниця PRE-SALE/SALE: знижка до 50% на WordPress, теми веб-сайтів, сервіси, CMS, WooCommerce, електронну комерцію, MonsterONE Lifetime і MonsterONE All-In-One PRO;
  • 27-30.11 – РОЗПРОДАЖ у Кіберпонеділок: знижка до 70% на теми та послуги веб-сайту.

YouScan – інструмент для моніторингу і аналізу соціальних мереж

Youscan Black Friday 2023 deal banner

YouScan є платформою для моніторингу й аналітики даних із соціальних медіа на базі штучного інтелекту. Однією із “фішок” продукту є можливість автоматичного аналізу не тільки текстів, а й зображень, які користувачі викладають у соцмережі – наприклад, фотографій з логотипом бренду. 

З YouScan клієнти управляють репутацією онлайн, відстежують нові тренди, знаходять лідерів думок, аналізують конкурентне середовище, досліджують демографічні дані й інтереси цільової аудиторії.

Знижки на Чорну п’ятницю:

До кінця листопада у вас є можливість отримати знижку 25% на річну передплату з купоном YouScanBlackFriday. Пропозиція актуальна тільки для нових клієнтів і діє до 30 листопада.

HyperHost

HyperHost – український хостинг-провайдер, який надає послуги вже більше 14-ти років. Зокрема, звичні послуги хостингу, VPS, та виділених серверів, а також деякі нестандартні рішення: 

  • довічний хостинг з разовою оплатою;
  • підбір домену за допомогою штучного інтелекту; 
  • безкоштовний конструктор сайтів, та інш. 

Усім клієнтам гарантується 24/7 технічна підтримка, допомога в адмініструванні, безкоштовне перенесення сайту і оптимізація його швидкодії.

Знижки на Чорну п’ятницю:

24-го листопада протягом 24 годин ви маєте змогу скористатись знижками до 90% на послуги хостингу, а саме:

  • -90% на послуги хостингу сайтів;
  • -30% на послуги віртуальних VPS/VDS серверів;
  • -50% на послугу VPN;

Усі знижки діють на перше замовлення.

Що у підсумку?

Ефективні інструменти – запорука успіху і зростання бізнесу. І це саме те, що потрібно в умовах війни. Тож обов’язково варто дочекатися Чорної п’ятниці, щоб спробувати ці чудові доповнення до вашого арсеналу інструментів за найбільшими знижками року!

Анастасія Хлистова
Анастасія провела останніх 8 років в контент-маркетингу і 5 років в контент-маркетингу для HelpCrunch. Пропрацювавши такий довгий час в ніші клієнтської підтримки і, відповідно, прочитавши тисячі чатів з клієнтами, вона дізналася всі секрети клієнтоорієнтованих компаній. І тепер несе цю інформацію іншим бізнесам. (Тому в кав'ярнях на Рейтарській чи в чаті підтримку Монобанку Анастасію важко здивувати — адже її особиста планка хорошого сервісу виросла до рівня Говерли.) У вільний від кав'ярень третьої хвилі час Анастасія любить читати художню літературу, дивитися кіно і в'язати шкарпетки.
Підписатися:

Читайте також

Продати будь-що будь-коли: 7 основних етапів продажу від А до Я
Що таке воронка продажів та як її побудувати? 8 простих кроків
Рецепти плідної лідогенерації: головні інгредієнти та реальні приклади

Почніть вашу історію з HelpCrunch зараз

14 днів безкоштовно. Хутке налаштування. Жодних зобов'язань.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow