Back to All Posts

📁 Спільний доступ до файлів, режим «Не турбувати», нові правила та тригери для проактивних чатів

Протягом останніх кількох місяців HelpCrunch активно працював над стабілізацією сервісу.

Також, ми додали чимало корисних дрібниць до нашого програмного забезпечення. Я думаю, вони будуть дуже корисними для вас у повсякденній роботі.

І пам’ятайте: якщо ви вважаєте, що HelpCrunch бракує чогось важливого, просто напишіть нам. Ми завжди відкриті до нового та намагаємося задовольнити потреби наших клієнтів, коли це можливо.

Отож – усі оновлення, які HelpCrunch здійснив цієї осені:

Оновлення чату

1. Спільний доступ до файлів для агентів

Ми додали чимало фішок для обміну файлами. Якщо ви агент чату, ви можете перетягувати вкладення під час спілкування зі своїми клієнтами. Це може значно полегшити процес спілкування.

Крім того, якщо з якоїсь причини перетягування це не зовсім ваше, ви можете вставити зображення з буфера обміну. По суті, ви копіюєте зображення з робочого столу та вставляєте його в чат із клієнтом.

2. Спільний доступ до файлів для клієнтів

Ваші клієнти також можуть перетягувати вкладені файли у свої чати з вами. Тому щоразу, коли ви не впевнені, що порадити, просто попросіть їх надіслати вам знімок екрана.

До речі, якщо ви не хочете, щоб клієнти надсилали вам вкладення, ви можете вимкнути цю опцію в налаштуваннях облікового запису HelpCrunch. Просто перейдіть до розділу Віджети, відкрийте Налаштування віджетів і зніміть відповідний прапорець.

3. Приховання системних повідомлень у чаті (або їх показ, що завгодно, як ви виберете)

Системні повідомлення це зручно, але ви можете приховати їх у своєму чаті. Якщо ви забули, системними повідомленнями є сповіщення «ви закрили чат» або «чат позначено як закритий».

Тож, загалом, ви можете вимкнути їх прямо з чату або в розділі «Мій обліковий запис» – у будь-якому випадку це буде чудово.

4. Системні сповіщення «Час вирішення»

Ми додали нове системне сповіщення. Воно називається «Час вирішення» і, як випливає з назви, воно показує час, який знадобився для вирішення запиту клієнта від першого повідомлення до моменту, коли хтось натискає кнопку «Закрити чат».

5. Копіювання повідомлень чату в буфер обміну

Якщо ви клацнете правою кнопкою миші будь-яке повідомлення чату, ви побачите спадне меню, яке пропонує вам скопіювати повідомлення серед інших варіантів.

6. Швидке копіювання особистих даних користувачів

До речі, ви бачили кнопку «Копіювати», яка нещодавно з’явилася біля особистих даних користувачів (наприклад, їхньої електронної пошти, імені, телефону, компанії)? Вона дозволяє скопіювати необхідні дані в один клік, що як раз і є маленькою зручною дрібницею.

Загальні переваги сервісу, налаштування та інше:

1. Масові дії

Ми додали «Масові дії» до «Усі чати/Мої чати/Контакти». Ви також можете використовувати їх у наших звітах (наприклад, унікальні відповіді тощо) для автоматичних повідомлень та розсилок. Тепер ви можете масово додавати теги, видаляти, експортувати та змінювати статуси. І багато іншого. І це доступно всюди. Круто, правда?

2. Тепер ви можете вибрати, хто може бачити ваш віджет чату

Ми додали можливість вибрати, хто зможе бачити віджет чату HelpCrunch на вашому веб-сайті – відвідувачі, автентифіковані користувачі або обидві групи. Зверніть увагу: якщо ви нічого не виберете для цього параметра, ваш віджет чату буде приховано від усіх. Тож краще обирайте.

3. Керівники тепер можуть змінювати будь-які налаштування облікових записів своїх агентів.

Ми додали всі поля, доступні в «Мій обліковий запис» на інформаційних панелях ваших агентів, до розділу Агенти.

4. Налаштувати опцію «Не турбувати» 

Якщо вимкнути її в розділі «Мій обліковий запис», ви не отримуватимете жодних сповіщень. Жодне сповіщення не пройде. Бо якщо ви не хочете, щоб вас турбували, ви не хочете, щоб вам заважали – і ми це поважаємо.

5. Ви можете додати елементи HTML до офлайн-привітання

Ви можете додати HTML-елементи до свого повідомлення «Офлайн-привітання». Це може бути все, від зображень до посилань на кнопки. HTML робить усе краще.

Автоматичні повідомлення

1. Нове правило для проактивних чатів

Нове правило називається «Платформа (настільний комп’ютер/мобільний)», і воно дозволяє окремо націлюватися на мобільних і веб-користувачів.

2. Новий тригер для проактивних чатів

Ми також додали новий тригер під назвою «Час до наміру виходу» (і він настільки чудовий, що ми негайно використали його також на нашому веб-сайті). Тепер ми можемо виявити, чи намагається користувач закрити вкладку з вашим веб-сайтом, і негайно зв’язатися з ним за допомогою проактивного повідомлення. Це свого роду останній шанс утримати відвідувача на сайті.

Налаштовуючи повідомлення на основі цього правила, вам просто потрібно вказати, скільки часу відвідувач повинен провести на сторінці, перш ніж спробує її покинути.

3. Атрибути користувача для проактивних чатів

Проактивний чат ідеально підходить для націлювання на анонімних відвідувачів веб-сайту. Але бувають випадки, коли вам потрібен проактивний чат для зареєстрованих клієнтів (тобто для «автентифікованих користувачів»).

Тож тепер ви можете додавати атрибути користувача (включно з користувацькими) до своїх проактивних чатів – просто спочатку виберіть опцію «Лише автентифіковані користувачі».

Розсилки

Як будь-який розумний email-маркетолог, ви, ймовірно, хочете, щоб у ваших email-кампаніях були кнопки з гарними та милими закликами до дії тощо.

Ну, тепер це можливо. Просто перейдіть до меню «Вставити» у редакторі повідомлень і виберіть там «Кнопка».

Push-сповіщення в програмі HelpCrunch для Android/iOS

Ми додали кілька налаштувань для ваших push-сповіщень. Тепер ви можете відкласти всі сповіщення або вибрати, чи хочете ви отримувати сповіщення лише для своїх чатів чи для всіх чатів загалом.

Підсумок 

HelpCrunch було відзначено лідером у категорії програмного забезпечення для успіху клієнтів.

І найголовніше! Ви бачили, як чудово виглядає наш блог? Він приголомшливий з усіма його фантастичними картинами та іншим. Ми також додали категорії для вашої зручності, і я навіть не можу сказати вам, наскільки мені подобається наше головне зображення зверху. Що ви думаєте про це? Нам щиро хотілося б дізнатися ваші думки про наш новий блог.

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow