Back to All Posts

⛰️ HelpCrunch названо «Лідером» у звіті G2 Crowd за осінь 2018 року

Відповідно до осіннього звіту G2 Crowd за 2018 рік, HelpCrunch було названо «Лідером» у категорії програмного забезпечення для успіху клієнтів. Так, ми круті 🙂 

Українською це означає, що наші користувачі активно переглядають і рекомендують нас усьому світу. Тож ми вирішили скористатися хвилинкою та подякувати всім за позитивні відгуки.

«Звіти аудиторії базуються на даних, які нам надають реальні користувачі. Ми раді поділитися досягненнями продуктів, розміщених на нашому сайті, оскільки вони відображають думку користувачів і пропонують чудову інформацію потенційним покупцям у всьому світі». – Майкл Фоссетт, головний науковий співробітник @ G2 Crowd

Ми завжди цінували свою репутацію, і ваші добрі слова для нас дуже важливі. Ті, хто вже давно користується нашим інструментом, знають, що ми уважно ставимося до кожного вашого запиту. Ви, мабуть, знайомі з нашим фахівцем з успіху клієнтів Костянтином, який завжди поруч з вами.

Ви можете бути впевнені, що Костянтин пересилає всі ваші запити решті команди (я дійсно маю на увазі ВСІ ваші запити), і ми детально їх обговорюємо. Коли це можливо, ми завжди намагаємося знайти найкраще можливе рішення для кожного з них.

Крім того, не так вже й рідко ми додаємо нові маленькі функції, кнопки та параметри до нашого програмного забезпечення – за запитом від клієнта.

Ось чому ми тим більше раді бачити, що ви помічаєте та цінуєте наші зусилля.

Про G2 Crowd

G2 Crowd, провідна у світі платформа огляду бізнес-рішень, яка використовує понад 381 000 відгуків користувачів, щоб сприяти прийняттю кращих рішень щодо покупки. 

Бізнес-професіонали, покупці, інвестори та аналітики використовують сайт для порівняння та вибору найкращого програмного забезпечення та послуг на основі експертних оцінок і синтезованих соціальних даних. Щомісяця більше мільйона людей відвідують сайт G2 Crowd, щоб отримати унікальну інформацію.

Якщо ви хочете дізнатися, що говорять про нас наші (дуже задоволені) клієнти, або бажаєте залишити власний відгук про HelpCrunch, просто відвідайте нашу сторінку відгуків на G2 Crowd!

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow