Back to All Posts

🪄 Вітайте оновлену версію віджета HelpCrunch!

У 2022 році ми успішно запустили багатоканальний віджет з вашими улюбленими соціальними мережами – Instagram, Viber, Telegram і Facebook Messenger. Тепер відвідувачі вашого веб-сайту можуть обрати спосіб зв’язку з вами.

Після цього ми доклали всіх зусиль, аби наші клієнти побачили ультрасучасну та інтуїтивно зрозумілішу…оновлену версію віджета HelpCrunch! 👏  

Що змінилося у віджеті HelpCrunch?

Загальний вигляд віджета

оновлена версію віджета HelpCrunch

Перш ніж зануритися глибше в перше оновлення 2023 року, просто подивіться на покращений зовнішній вигляд нашого віджета. Він зручніший для користувача, простіший у навігації та швидший. Ми намагалися залишатись прогресивними і запропонувати вам ще більш сучасний спосіб спілкування з відвідувачами вашого сайту.

Щоб протестувати оновлену версію віджета, перейдіть до Налаштування → Канали → Віджети → Налаштування віджету. Розкажіть нам, що ви думаєте про оновлений дизайн!

Початковий екран

Зробимо важливу ремарку: це не означає, що ми створили віджет з нуля. В оновленій версії віджета HelpCrunch ми додали початковий екран до процедури налаштування віджета та переосмислили його загальний стиль.

Ви все ще можете вибрати, які елементи (так звані модулі або блоки) показувати на ньому онлайн і офлайн: нові/поточні розмови, база знань і месенджери.

Початковий екран

Усі блоки можна легко вмикати/вимикати та перемішувати у Віджети → Налаштування віджетів → Початковий екран. Таким чином, ви можете вирішити, який елемент ви бажаєте бачити на початковому екрані тут і зараз: усі три, лише базу знань, або месенджери та віконце чату – можливості різноманітні!

Кнопка віджета

Ми також змінили спосіб відображення кнопки віджета. Тепер він з’являється над нею. Крім того, ви можете помітити її оновлений стиль: він сучасний і більше відповідає оновленому характеру HelpCrunch.

Поле бази знань

Тепер ви можете розпочати нови діалог з клієнтом із результатів пошуку в базі знань у віджеті.

Поле бази знань

Як перейти на оновлену версію віджету?

Примітка! Якщо ви зареєструвалися у HelpCrunch після 2 лютого 2023 року, ви маєте доступ ЛИШЕ до оновленого віджета.

Якщо ви вже є користувачем HelpCrunch, ми рекомендуємо вам оновити свій віджет якнайшвидше, тому що застаріла версія незабаром втратить свою функціональність і підтримку. Усі ваші налаштування, чати та дані клієнтів синхронізуватимуться з поточною оновленою версією.

Вся хитрість полягає в тому, щоб змінити старий фрагмент коду віджета на новий. Це можна зробити в кілька простих кроків:

  1. Увійдіть до вашого облікового запису HelpCrunch;
  2. Знайдіть Налаштування → Канали → Веб-віджети і оберіть віджет, який ви хочете оновити.
  3. В Установці виберіть свій спосіб встановлення та скопіюйте фрагмент коду з поля HTML.
  4. Видаліть старий фрагмент коду зі свого веб-сайту та вставте той, який ви щойно скопіювали.
  5. Усе готово! Насолоджуйтесь нещодавно оновленим віджетом HelpCrunch на своєму веб-сайті.

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow