Back to All Posts

🏆 Оновлені оцінки чатів та автоматична локалізація для різних каналів

Деякий час тому ми ділились новиною про свіжу функцію – Role-Based-Account-Access (RBAC). Але сьогодні на вас чекає цілий дайджест про оновлені оцінки чату, адже ми оновили їх одразу кількома способами. Вітайте автоматичну локалізацію оцінок чатів, окремі їх налаштування у всіх месенджерах і нову 5-бальну систему оцінювання.

Що саме змінилося?

Довгий час вам і нам було доступне лише одне налаштування оцінки чату для всіх каналів. Окремі налаштування мали тільки iOS/Android додатки. Також клієнти з різних країн бачили опитування тільки мовою реєстрації вашої організації. До того ж, сама система оцінки була виключно 3-бальною і не дозволяла змінювати emoji або текст. Ось все це ми і змінили.

📝 Гнучкі налаштування

Раніше встановлення оцінки чату було стандартизовано для всіх каналів спілкування. Тепер ви маєте можливість налаштовувати оцінки окремо для кожного каналу, навіть для кожного підключеного месенджера. І все це на одній сторінці для зручності.

Налаштування рейтингу задоволення клієнтів онлайн-чату HelpCrunch

🔄 Автоматична локалізація

Тепер оцінки автоматично адаптуються до мови кожного користувача в месенджерах. Це означає, що незалежно від місця реєстрації організації, кожен клієнт буде бачити оцінки своєю власною мовою*

*(окрім Facebook/Instagram/WhatsApp, адже їх API не дозволять відслідковувати мову користувача). Ми стежимо за оновленнями цих API і дозволимо активувати кілька локалізацій, як тільки це стане можливим.

Наразі для цих месенджерів можна активувати лише одну локалізацію, але, як і в інших месенджерах, тепер ви можете змінювати тексти та емодзі (emoji) оцінок.  Для цього перейдіть в Налаштування → Канали → оберіть канал (наприклад, Facebook/Instagram) → клікніть на конкретний месенджер/бот в таблиці → перейдіть в розділ “Локалізація”.

А для більшої кастомізації під ваш tone-of-voice ми додали можливість міняти emojis 💅 в оцінках чату в месенджерах або додати текст за бажанням.

Налаштування emojis рейтингу задоволення клієнтів онлайн-чату HelpCrunch

🏆 Нові 5-бальні оцінки чату

Окремо додали опцію 5-бальних оцінок чату, щоб користувачі могли виражати своє задоволення чи незадоволення більш деталізовано. Нові налаштування дозволяють також обирати напрямок оцінок чату – від найкращої до найгіршої або навпаки.

Налаштування системи рейтингу задоволення клієнтів онлайн-чату HelpCrunch

Що ще змінилося?

А ще ми локалізували українською Android застосунок (HelpCrunch Inbox) – просто оновіть ваш застосунок в Google Play Store і насолоджуйтесь соловʼїною 🇺🇦. iOS застосунок також доробляємо, тож слідкуйте за оновленнями. 

Ці оновлення спрямовані на покращення вашого досвіду роботи з нашим продуктом та досвіду ваших користувачів. Тож заохочуємо одразу спробувати! 🏃

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow