Back to All Posts

🏆 Оновлені оцінки чатів та автоматична локалізація для різних каналів

Деякий час тому ми ділились новиною про свіжу функцію – Role-Based-Account-Access (RBAC). Але сьогодні на вас чекає цілий дайджест про оновлені оцінки чату, адже ми оновили їх одразу кількома способами. Вітайте автоматичну локалізацію оцінок чатів, окремі їх налаштування у всіх месенджерах і нову 5-бальну систему оцінювання.

Що саме змінилося?

Довгий час вам і нам було доступне лише одне налаштування оцінки чату для всіх каналів. Окремі налаштування мали тільки iOS/Android додатки. Також клієнти з різних країн бачили опитування тільки мовою реєстрації вашої організації. До того ж, сама система оцінки була виключно 3-бальною і не дозволяла змінювати emoji або текст. Ось все це ми і змінили.

📝 Гнучкі налаштування

Раніше встановлення оцінки чату було стандартизовано для всіх каналів спілкування. Тепер ви маєте можливість налаштовувати оцінки окремо для кожного каналу, навіть для кожного підключеного месенджера. І все це на одній сторінці для зручності.

Налаштування рейтингу задоволення клієнтів онлайн-чату HelpCrunch

🔄 Автоматична локалізація

Тепер оцінки автоматично адаптуються до мови кожного користувача в месенджерах. Це означає, що незалежно від місця реєстрації організації, кожен клієнт буде бачити оцінки своєю власною мовою*

*(окрім Facebook/Instagram/WhatsApp, адже їх API не дозволять відслідковувати мову користувача). Ми стежимо за оновленнями цих API і дозволимо активувати кілька локалізацій, як тільки це стане можливим.

Наразі для цих месенджерів можна активувати лише одну локалізацію, але, як і в інших месенджерах, тепер ви можете змінювати тексти та емодзі (emoji) оцінок.  Для цього перейдіть в Налаштування → Канали → оберіть канал (наприклад, Facebook/Instagram) → клікніть на конкретний месенджер/бот в таблиці → перейдіть в розділ “Локалізація”.

А для більшої кастомізації під ваш tone-of-voice ми додали можливість міняти emojis 💅 в оцінках чату в месенджерах або додати текст за бажанням.

Налаштування emojis рейтингу задоволення клієнтів онлайн-чату HelpCrunch

🏆 Нові 5-бальні оцінки чату

Окремо додали опцію 5-бальних оцінок чату, щоб користувачі могли виражати своє задоволення чи незадоволення більш деталізовано. Нові налаштування дозволяють також обирати напрямок оцінок чату – від найкращої до найгіршої або навпаки.

Налаштування системи рейтингу задоволення клієнтів онлайн-чату HelpCrunch

Що ще змінилося?

А ще ми локалізували українською Android застосунок (HelpCrunch Inbox) – просто оновіть ваш застосунок в Google Play Store і насолоджуйтесь соловʼїною 🇺🇦. iOS застосунок також доробляємо, тож слідкуйте за оновленнями. 

Ці оновлення спрямовані на покращення вашого досвіду роботи з нашим продуктом та досвіду ваших користувачів. Тож заохочуємо одразу спробувати! 🏃

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow