Back to All Posts

🪄 Створюйте контент з AI-редактором для Бази знань від HelpCrunch

Наш марафон з розробки найефективніших АІ-інструментів продовжується! Минулого разу ми розповідали вам про AI-редактор повідомлень. Сьогодні ж зустрічайте AI-редактор для Бази знань!

🤖 Швидко наповнюйте контентом Базу знань разом зі штучним інтелектом

Але спершу раді повідомити, що наш АІ-редактор повідомлень вдало пройшов всі тести. Ми отримали купу цінного фідбеку для подальшого розвитку інструменту. Більше того, неабияка зацікавленість в інструменті спонукала зробити його доступним для всіх тарифів.

А тепер головна новина. 😏 Відсьогодні вам доступний ще й АІ-редактор для Бази знань, з яким ви зможете швидше та ефективніше писати якісні статті!

AI-редактор-для-Бази-знань-меню

Ми точно знаємо, як іноді складно і нудно створювати потрібний контент. Документація потребує точних формулювань та особливого стилю спілкування з клієнтами, що обмежує думку та демотивує.👎

Але відтепер автори зможуть трохи перепочити, адже можливості AI-редактора дозволяють писати швидко і в довільній формі; штучний інтелект подбає про стиль, об’єм та граматику! ✨

Меню АІ редактора для Бази знань в редакторі статей

Зокрема, АІ-редактор для Бази знань здатен на наступне:

❇️ Перефразувати. Не витрачайте час на структурування думок. Просто пишіть, а AI подбає про те, щоб текст виглядав професійно.

❇️ Перекласти. Напишіть зручною вам мовою та легко перекладайте статті за допомогою ШІ.

❇️ Виправити граматику. Завдяки функції перевірки орфографії та виправлення граматики АІ-редактор позбавляє вас необхідності турбуватися про помилки.

❇️ Змінити тон. Легко змінюйте тон тексту, підлаштовуючи під цільову аудиторію.

❇️ Скоротити текст. Ви написали статтю і зрозуміли, що вона занадто довга? Скористайтеся цією функцією, і АІ стисне абзаци, залишаючи суть.

❇️ Зробити текст довшим. Цей варіант допоможе перетворити короткі речення на повноцінні абзаци. Ви можете коротко описати те, про що має бути стаття, і ШІ допоможе створити вичерпний текст.

✏️ Як почати використовувати редактор AI для Бази знань

GIF, яка зображає використання АІ редактора під час написання статті в Базу знань

На GIF вище ми наочно демонструємо, як легко наш AI-редактор порається з редагуванням тексту. Спробуйте і ви!

  1. У своєму редакторі статей Бази знань HelpCrunch виділіть текст, який хочете покращити, та натисніть на панелі інструментів піктограму AI-редактора.
  2. Виберіть потрібне покращення з доступних опцій.
  3. АІ-редактор створить текст на основі вибраного покращення. Перегляньте результат і, якщо задоволені, натисніть «Замінити виділене».

Якщо у вас виникли додаткові запитання, запрошуємо прочитати більш детальний опис АІ-редактора в нашій Базі знань (вгадайте, за допомогою чого він був створений 😏). Або ж, будь ласка, зв’яжіться з нами в чаті, HelpCrunch завжди до ваших послуг!

Для нас важливий ваш фідбек!Ми і надалі плануємо розвивати АІ-редактор, і ваш чесний фідбек звісно вплине на це.🤗

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow