Back to All Posts

🪄 Випробуйте AI-редактор повідомлень від HelpCrunch та поділіться своїми думками

Хочете розкажу вам таємницю? Просто зараз HelpCrunch біжить марафон по розробці найефективніших AI-інструментів та додаванню їх до нашої платформи у найкоротші терміни. І перший функціонал на основі штучного інтелекту вже доступний у бета-версії!

Вітайте AI-редактор повідомлень від HelpCrunch! 

Що таке AI-редактор повідомлень?

AI-редактор повідомлень від HelpCrunch — це інструмент, який може обробляти текст, введений агентом служби підтримки у вікні чату чи електронної пошти в папці «Вхідні», і форматувати його для покращення якості повідомлення. Але найголовніше, цей інструмент економить багато часу команді підтримки, пришвидшуючи прості щоденні дії. 

Ось список того, що AI-редактор може робити з введеним текстом безпосередньо в папці «Вхідні»:

✅ Перефразувати повідомлення
✅ Перекласти текст
✅ Перевірити граматику
✅ Змінити тон на дружній або більш формальний
✅ Зробити надане повідомлення довшим або коротшим.

Подивіться на GIF нижче, щоб побачити, як наш редактор AI перетворює одне коротке речення на повноцінну відповідь клієнту.

AI-editor-for-inbox-expand-uk

* Скористайтесь чарівною паличкою 🪄 у вікні чату/електронної пошти у вашій спільній папці “Вхідні”, щоб отримати доступ до всіх функцій AI-редактора і створити ідеальну відповідь для своїх клієнтів.

Як випробувати AI-редактор повідомлень у бета-версії?

Будьте одними з перших користувачів HelpCrunch, які випробують AI-редактор в дії та відчуйте переваги розумного створення відповідей клієнтам у папці «Вхідні».

Як випробувати новий AI-інструмент? По-перше, вам потрібно мати активний акаунт у HelpCrunch. Якщо у вас його ще немає, ви можете створити його просто зараз і отримати доступ до 14-денної безкоштовної пробної версії.

Щоб почати, перейдіть до розділу “Вхідні”, відкрийте будь-який чат з клієнтом та почніть вводити повідомлення. Саме там ви й побачите кнопку “AI editor”. Сміливо натискайте її та випробуйте можливості нового функціоналу! Більше деталей про AI-редактор повідомлень, читайте за посиланням.

Усе, про що ми просимо натомість, — це ваш відгук про досвід роботи з AI-редактором повідомлень, щоб ми могли продовжувати вдосконалювати його!

У разі будь-яких запитань, будь ласка, зв’яжіться з нами в чаті. HelpCrunch завжди до ваших послуг 💁‍♀️

Дякуємо, що залишаєтеся з нами, бажаємо щасливого AI-редагування,
Насолоджуйтесь!

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow