Підтримка клієнтів - статті від HelpCrunch

Альтернативи Jivosite (Живосайт) в Україні: огляд, ціни та порівняння

Теж чули про російську платформу JivoSite або навіть мали справу з ним? Ось чому варто розглянути інші, кращі аналоги. Читайте!

Автор Олеся Мельніченко

Альтернативи Jivosite (Живосайт) в Україні: огляд, ціни та порівняння

Виникає питання, коли ваш товар вже у кошику? Або ж користуєтесь сервісом та маєте декілька технічних запитань про обліковий запис? Що робити в такому разі? Вже певний час існує ідеальний вихід – онлайн-чат.

В Україні та інших країнах СНД та світу набув популярності Jivo (раніше – JivoSite) – онлайн-чат для сайтів, який дозволяє здійснювати підтримку клієнтів у реальному часі. Тому зараз саме час замислитись над переходом на альтернативу JivoSite.

Що таке Jivo?

Живосайт був створений у росії у 2012 році та швидко вийшов на ринки країн СНД. Цікавим фактом також є те, що Jivochat належить російському Сбєрбанку. Якщо ви й досі користуєтесь цим рішенням, але у пошуках іншого, будь ласка, зважте усі ПРОТИ та розгляньте його альтернативи.

негативні відгуки про jivochat
Реальні відгуки про Jivo, які команда HelpCrunch отримала за останній час

Jivo – це онлайн-консультант для бізнесу, який дозволяє спілкуватися з клієнтами у соціальних мережах, на сайті або в месенджері через смартфон. 

Основна функція, онлайн-консультант для сайту, є формою зворотного зв’язку, яка має простий процес установки (за допомогою JavaScript коду або плагіну) та допомагає бізнесам підвищувати продажі та конверсії. 

Основний функціонал JivoSite

Набір функцій JivoSite стандартний. До нього входять:

  • Чат для сайту. Сумісність з будь-якими пристроями (iPhone, Android), локалізація на щонайменше 20 мов та “швидкі” фрази.
  • Віртуальна АТС. Автоматична розшифровка дзвінків, голосові привітання, запис розмови, зберігання історії діалогу.
  • Чат-бот. Асистент кваліфікує користувача, шукає потрібну інформацію та передає оператору для подальшої роботи. 
  • Вбудована CRM (Customer relationship management, Система керування взаємовідносинами з клієнтами). Планування задач, автоматичні сповіщення, створення воронок. 
  • Відеодзвінки. Демонстрація екрану прямо через чат для простішого розв’язання проблеми клієнта. 

Тарифні плани JivoSite

Живосайт пропонує 3 версії тарифних планів: 

  • VIP: перші 14 днів діє безкоштовний тариф, далі вартість – від 10 операторів за $38
  • Професійна: перші 14 днів діє безкоштовний тариф, далі вартість – від $19 на місяць за 1 агента
  • Базова: безкоштовний тариф (тільки чат та інтеграція з месенджерами)

3 кращих альтернативи JivoSite

Список альтернатив JivoSite:

  • HelpCrunch – багатоканальна платформа підтримки клієнтів.
  • NovaTalks – хмарний агрегатор месенджерів для бізнесу.
  • LiveAgent – комплексне рішення Help Desk з телефонією.

Кожна платформа у цьому списку пропонує функції та переваги онлайн-чату. Незалежно від того, шукаєте ви потужний інструментарій, безпроблемну інтеграцію або безкоштовний тариф, ці альтернативи Jivo – те, що вам потрібно.

HelpCrunch

helpcrunch як найкраща альтернатива живосайт в україні

HelpCrunch – універсальна платформа для спілкування з клієнтами, народжена в Україні. Наші команди знаходяться в Києві та Одесі, а увесь сервіс, сайт та інструменти доступні українською мовою, як і комунікація з операторами підтримки. 

Ця альтернатива JivoSite є одним з лідерів на ринку та пропонує потужний функціонал для вашого маркетингу, продажів та технічної підтримки:

  • Флагманський онлайн-чат для комунікації з клієнтами у режимі реального часу та проактивної підтримки.
  • Сучасний чат бот HelpBot як онлайн консультант для автоматизації продажів, підтримки та маркетингу (наразі цей функціонал знаходиться у бета-версії).
  • Інтеграція з Facebook, Telegram та Instagram для мультиканальної підтримки та будування ще більш ефективних відносин з клієнтами.
  • Корисна база знань, яка вбудована у віджет чату та робить самообслуговування клієнтів найприємнішим та найшвидшим.
  • Спільна скринька для вхідних повідомлень для злагодженої роботи операторів та обробки звернень користувачів.
  • Багатофункціональний конструктор спливаючих вікон (попапів) для  залучення відвідувачів сайту, підвищення продажів та конверсій з сайту.
  • Можливості email-маркетингу для створення ефективних розсилок та автоматизування email-кампаній.

Оскільки HelpCrunch — це універсальне рішення, воно допоможе вам підвищити задоволеність клієнтів. Збільшіть конверсії й продажі через онлайн чат на сайті з інтегрованою базою знань, email-фолоуапам та попапам.

HelpCrunch пропонує три основних тарифи. Базовий пакет коштує від 15 доларів на місяць за оператора, а “Професійний” — від 25 доларів на місяць за оператора. Також доступний безліміт за 495 доларів на місяць, якщо сплатити одразу за рік. Ви отримаєте безліміт операторів та безліміт всього окрім кількості каналів – не більше 100. Сплата помісячно вища на 30% — 620 доларів на місяць.

Спробуйте безкоштовно протягом 14 днів та зрозумійте, чи підходить HelpCrunch вашому бізнесу за усіма пунктами.

NovaTalks

novatalks як альтернатива живосайт

NovaTalks це агрегатор месенджерів для бізнесу, який пропонує інтеграцію з такими каналами зв’язку, як Telegram, Viber, WhatsApp та іншими. Також можна підключати Email та робити вебдзвінки. 

Завдяки цій JivoSite альтернативі, ви зможете: 

  • Приймати замовлення в месенджері
  • Здійснювати технічну підтримку 
  • Мати лінію зворотного зв’язку
  • Користуватися «розумними» шаблонами швидких відповідей

Основна особливість тарифів NovaTalks в тому, що ви платите за не тільки за кожного оператора окремо, а й за кожний канал. Середній цінник за одного оператора з онлайн-чатом, Viber, Telegram і FB Messenger складатиме 2700 грн або ж $70 на місяць. WhatsApp та Instagram – 1200 гривень на місяць кожний. А за email – ще 300 гривень на місяць

LiveAgent

liveagent як альтернатива живосайт

LiveAgent є комплексним багатоканальним програмним забезпеченням Help Desk. Це альтернатива JivoSite, який переважно становить собою систему керування тікетами. До його арсеналу інструментів також входять:

  • Онлайн-чат із можливістю персоналізації віджету
  • Вбудована віртуальна АТС
  • Керування соціальними мережами прямо з інтерфейсу LiveAgent 
  • Можливості клієнтського самообслуговування, а саме база знань
  • Особливий клієнтський портал, що дає можливість відстежувати тікети самостійно

LiveAgent пропонує чотири тарифних плани. Пакет “Small business” коштує $9/місяць за оператора. Пакет для середнього бізнесу коштує $29 за місяць і $49 – для великого. За “Enterprise” треба буде віддати $69 за місяць.

Завершальні слова

Безумовно, JivoSite зайняв високу позицію на ринку комунікації з клієнтами в інтернет. Рішення пропонує майже все, що жадає будь-який бізнес для потужних продажів та підтримки. Але ж «майже» не рахується. Маємо надію, що цей матеріал допоможе краще зрозуміти увесь потенціал Jivochat для вашого бізнесу або ж знайти більш потужну та ефективну альтернативу.

Олеся Мельніченко
Олеся народилася в Донецьку, Україна. Протягом трьох років, вона працює в якості завзятої контент-маркетологині в HelpCrunch. Досвід Олесі охоплює такі позиції, як SEO-копірайтерка, маркетологиня та асистентка команди підтримки на платформі з бронювання авіаквитків. Її портфоліо налічує десятки статей про підтримку клієнтів, маркетинг та продажі як для блогу HelpCrunch, так й інших онлайн-ресурсів в ніші. Зараз вона самостійно вивчає іспанську та ніколи не втрачає можливості поповнити словниковий запас трьома мовами (англійською, німецькою та іспанською).
Підписатися:

Читайте також

Почніть вашу історію з HelpCrunch зараз

14 днів безкоштовно. Хутке налаштування. Жодних зобов'язань.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow