Back to All Posts

📩 Новий дизайн віджета з фокусом на месенджери

У лютому 2023 року ми представили вам оновлену версію віджета HelpCrunch! І ми дуже щасливі, що вона вам сподобалась 😇.

Ми, як прихильники онлайн-чату, створили макет орієнтований суто на чат з можливістю додати месенджери як другорядні канали комунікації. Швидко з’ясувалося, що дехто з вас навпаки віддає перевагу віджету, орієнтованому саме на месенджери як основні канали спілкування. 

Що ж, ви просите – ми виконуємо!

Вітайте новий дизайн віджета HelpCrunch з фокусом на месенджери

Відтепер ви можете обрати початковий екран віджета з трьох варіантів: стандартний, компактний або у вигляді іконок месенджерів. Таким чином клієнти можуть інтуїтивно обрати будь-який канал комунікації на свій смак для спілкування з вашою командою.

Перш ніж ми перейдемо до частини «Як це налаштувати», погляньмо на візуальну різницю між трьома шаблонами початкового екрана, що доступні для вас прямо зараз на платформі HelpCrunch.

Новий дизайн віджета HelpCrunch
Стандартний, Компактний, Іконки (зліва на право)

Як налаштувати новий макет початкового екрана віджета?

Перейдіть до свого облікового запису HelpCrunch, натисніть Налаштування -> [виберіть правильний віджет веб-сайту] -> Налаштування віджета -> Початковий екран. Потім просто оберіть макет початкового екрана віджета, який вам більш до вподоби: стандартний, компактний або іконки.

Початковий екран_інструкція налаштування

Як зазвичай, ви можете побачити примірник того, як буде виглядати віджет у правій частині екрана. 

Так само як і у випадку стандартного дизайну, на компактному та макеті з іконками ви можете додавати будь-які месенджери та легко встановлювати їх порядок на початковому екрані. Просто перетягніть блоки, щоб створити потрібну комбінацію.

Важливо! Якщо ви вирішите обрати початковий екран із макетом з іконками, майте на увазі, що інші типи кнопок віджетів (наприклад, кнопка та вкладка), крім самої іконки, будуть недоступні, а також буде відсутня можливість відображення тексту кнопки віджета. Ці обмеження обумовлені обраним дизайном та сприяють тому, щоб ваш віджет виглядав стильно та збалансовано.  

Інші вдосконалення

Розгорнути/згорнути статті бази знань у віджеті

Раніше, коли користувачі читали статті вашої бази знань у віджеті HelpCrunch, їм доводилося переглядати інформацію на маленькому екрані. Не було можливості розгорнути вікно та насолоджуватися корисними матеріалами у більш комфортний спосіб. Ми виправили цей недолік!

Наша команда покращила цю маленьку незручність, додавши кнопку “розгорнути/згорнути” на екрані бази знань у віджеті. Подивіться, як це виглядає!

База знань_розгорнути та згорнути

Покращена швидкість роботи нашого нового віджета

Деякі з вас повідомили, що наш новий віджет був помітно повільнішим, ніж його попередник. Ми попрацювали над цим важливим недоліком і усунули проблему! Починаючи з цього моменту, наш поточний віджет настільки ж швидкий, як і його минула версія.

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow