Back to All Posts

🔟 GetApp назвав HelpCrunch одним із 10 найкращих інструментів у категорії обслуговування клієнтів

Ми раді повідомити, що HelpCrunch увійшов у 10 найкращих програм забезпечення з обслуговування клієнтів на GetApp. Поки наша команда відкорковує шампанське, я хочу швидко поділитися з вами гарною новиною!

HelpCrunch обслуговування клієнтів на GetApp

GetApp – це популярний веб-сайт, на якому ви можете знайти, вивчити та порівняти програмне забезпечення як послуга (SaaS) для будь-якого бюджету та потреб. Він збирає статистику, тенденції та перевірені відгуки користувачів, щоб представити найбільш детальну інформацію та допомогти вам прийняти зважене рішення. 

Без перебільшення мільйони людей звертаються до GetApp, шукаючи бізнес-рішення. А коли їм потрібен інструмент обслуговування клієнтів, HelpCrunch буде в Топ-10.

Рейтинг GetApp базується на кількох факторах, таких як відгуки, функціональність, інтеграція, мобільні пристрої та безпека.

За словами представника GetApp, HelpCrunch перевищив середнє значення категорії серед сотень рішень з обслуговування клієнтів, які розглядалися для цього рейтингу, за трьома факторами, особливо в категорії Мобільні додатки.

Тож ми дуже раді бути представленими в цьому списку разом із такими чудовими інструментами, як Salesforce, Jira та Zendesk. Добре бути у такій компанії! 

І це лише початок! Ми розвиваємо набір інструментів швидкими темпами з нашим абсолютно новим інтерфейсом, який вже дуже скоро запустимо.

Навіть ще приємніше знати, що це саме ви, наші улюблені користувачі, допомогли нам досягти успіху цього року.

Саме ви залишали чудові відгуки про нас GetApp, Software Advice і Capterra, що дозволило нам отримати приголомшливий рейтинг 4,8-4,9 / 5 зірок на G2 і Capterra. Це ви дали нам масу відгуків і матеріалів для роботи.

І саме для вас ми постійно вдосконалюємося.

У HelpCrunch є все необхідне для автоматизації процесу пошуку потенційних клієнтів, надання їм необхідної інформації, а також інструменти, які допомагають їм не забувати про нас після спілкування. Усі функції досить глибокі, що допомагає створити те, що вам дійсно потрібно. – GetApp

HelpCrunch-GetApp-review

Отже, до зустрічі в Топ 3 наступного року? Ми точно на це сподіваємося!

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow