Back to All Posts

📱Інтеграція з Viber: керуйте діалогами в одній скриньці HelpCrunch

Як ви знаєте, наша команда не з тих, хто зупиняється на досягнутому. Тому ми з гордістю представляємо наше нове оновлення продукту – інтеграцію з Viber!📱  

Настав час поговорити про плюси цієї інтеграції та як все налаштувати у вашому акаунті HelpCrunch.

Як інтеграція HelpCrunch та Viber може бути корисною для вашого бізнесу?

Тепер можете зітхнути з полегшенням – жодного перемикання між вкладками чи відволікань на сторонні платформи у розпал робочого дня. Ознайомтеся з чудовими можливостями функціонала, якими ви можете насолоджуватись вже зараз:

  • Отримуйте текстові повідомлення з Viber: все, що ваші клієнти пишуть у Viber-боті вашої компанії, потраплятиме прямісінько до папки «Вхідні» у вашому акаунті HelpCrunch. Ви ні в якому разі не пропустите жодне повідомлення, оскільки ми позначаємо їх значком Viber.
  • Відповідайте на повідомлення клієнтів Viber зі скриньки HelpCrunch: ви просто відповідаєте на повідомлення, і воно надходить клієнту безпосередньо на Viber. Все дуже просто!
  • Керуйте діалогами з Viber так само, як і іншими: контролюйте всі повідомлення з Viber так само, як ви це робите з онлайн-чатами, кореспонденцією з Facebook, Instagram або Telegram. Призначайте їх своїй команді вручну або автоматично, відкладайте на потім й змінюйте статус, надсилайте файли та статті з бази знань тощо.    

Важливо! Єдина відмінність у керуванні чатами з Viber полягає в тому, що ви можете мати лише один активний чат із користувачем Viber одночасно – останній. Ви не можете повторно відкрити один із попередніх чатів або почати новий чат з користувачем Viber, якщо існує інший активний чат.

Як інтегрувати Viber з HelpCrunch? 

Увесь процес займе у вас всього пару хвилин. Прочитайте цю покрокову інструкцію з інтеграції Viber-бота вашої компанії з акаунтом HelpCrunch (створіть його зараз, якщо ще не зробили цього!). 

Так, тепер можна й таймер встановити ⏲

Важливо! Ви можете підключити як нового Viber-бота, так і той, що вже маєте, до свого HelpCrunch акаунту.  

Крок 1. 

Для початку, перейдіть до панелі адміністратора Viber. Введіть номер телефону, підключений до вашого облікового запису Viber, і натисніть «Login»:

viber-login-panel

Крок 2. 

Після цього на номер телефону, який ви ввели раніше, буде надіслано код підтвердження. Вставте його та натисніть «Next».

Viber-Admin-Panel-Sign-in-Code

Крок 3. 

Натисніть «Create Bot Account» на панелі ліворуч, заповніть усі необхідні поля (назва акаунту, електронна адреса, локація вашої компанії, опис бота, веб-сайт компанії тощо) і натисніть «Create»

Крок 4. 

Тепер ви отримуєте API токен бота, який потрібно скопіювати. Потім перейдіть у свій обліковий запис HelpCrunch, виберіть Налаштування → Канали → Viber і натисніть «Додати бот Viber» або «Підключити Viber». Далі вставте API токен бота та натисніть «Підключити бот»:

підключити-вайбер-бот

Вітаємо! 🎉 Ви щойно створили та підключили першого Viber-бота вашої компанії до акаунту HelpCrunch. Ось як виглядають всі ваші підключені боти (можете відключити їх будь-коли, вимкнувши перемикач праворуч):

Viber bot

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow