Back to All Posts

🖼️ Спливаючі вікна, користувацькі сегменти для розсилок та автоматичних повідомлень, атрибути в готових відповідях

Ми працювали як божевільні протягом останніх 100 днів, було написано багато коду та покращено продуктивність.

І минуло буквально рівно 100 днів з моменту нашого останнього анонсу функції, тож я вважаю, що сьогодні ідеальний день, щоб розповісти вам усе про оновлення та вдосконалення наших продуктів.

Скажу наперед – у HelpCrunch відбуваються деякі важливі справи. Наприклад, ми додали цілий новий конструктор спливаючих вікон і суттєво розширили інфраструктуру HelpCrunch. Ми зробили наші документи довідкового центру адаптивними до мобільних пристроїв, щоб ви могли знайти відповіді на свої запитання, навіть якщо ви в дорозі.

Крім того, наша бекенд-команда виконала 95% свого обсягу роботи над ще одним великим інструментом, який з’явиться дуже скоро. Тепер вам краще сісти, тому що я говорю про нашу базу знань. *Шквал оплесків, плач радості нашого головного операційного директора, усі плачуть і обіймаються*

Але ми розкажемо про це за мить. Тепер давайте почнемо з чогось не такого епічного, але все ж корисного:

Віджет чату 

1. Нові анімації чату. Ми змінили анімацію чату – зробили її плавнішою та приємнішою, але також швидкою. На перший погляд, це може бути непомітним, але ваші клієнти оцінять різницю.

2. Вставлення картинок із буфера обміну. Пам’ятаєте, коли можна було перетягувати файли в розмови в чаті? Тепер ви можете копіювати та вставляти зображення з буфера обміну. Якби існував інший спосіб вставки файлів, ми б його теж додали.

Чат агента

1. Більше тегів чату. Як деякі з вас, можливо, знають, ми маємо обмеження на загальну кількість тегів, які ви можете створити для своїх чатів. Зазвичай цієї кількості було більш ніж достатньо, але ми збільшили її до 512 – саме так, як ви просили. Так, тепер ви можете створити до 512 тегів і використовувати їх у своїй роботі з HelpCrunch, як забажаєте.

2. Пошук тегів. Крім того, чим більше у вас тегів, тим важче з ними працювати. Отже, тепер ви можете знайти будь-який тег, який вам потрібний, просто ввівши його назву в щойно додане поле пошуку.

3. Видалення тегів чату. Ми полегшили для ваших агентів видалення тегів чату прямо з вікна чату. Все, що їм потрібно зробити, це відкрити будь-який чат і навести вказівник миші на відповідний тег – значок видалення з’явиться відразу.

4. Закриття згорнутих вікон чату. Ми додали значок «закрити» до згорнутих вікон чату. Агенти служби підтримки тепер можуть закривати згорнуті чати, не відкриваючи кожен із них.

Загалом ми виконали масштабний рефакторинг агентського чату та підвищили його стабільність і швидкість.

Сервіс

1. На крок ближче до багатомовного сервісу. Ми зробили всі необхідні приготування для локалізації сервісу на інші мови (зокрема, на ті, які ви найбільше бажаєте).

2. Сегменти. Ми додали цілу нову функцію під назвою «Сегменти» – група користувачів, об’єднаних за певними критеріями. Сегменти оновлюються щоразу, коли користувач відповідає цим критеріям. Вони корисні, коли ви хочете надіслати цільові повідомлення певним групам користувачів.

Ви можете створювати, переглядати, редагувати та завантажувати свої сегменти користувачів прямо зі сторінки контактів. Ви також можете додавати свої сегменти в автоматичні та ручні повідомлення, а також зберігати їх звідти, включно з повідомленнями, які вже були надіслані. Якщо ви хочете видалити будь-який зі своїх сегментів, просто перейдіть до Налаштування -> Сегменти.

3. Нові критерії пошуку для контактів, автоматичних повідомлень та розсилок. Ми додали кілька нових критеріїв пошуку, як-от IP-адреса, Не закрито (принаймні одна відкрита розмова в чаті), Платформа (комп’ютер/мобільний), Скасовано підписку.
4. Пошук за критеріями пошуку. Чим більше критеріїв ми додаємо, тим важче вам розібратися в них. Ось чому ми додали опцію пошуку до всіх критеріїв. Ви можете знайти потрібний, просто ввівши його назву.

5. Колонка «Останнє повідомлення». Ми додали стовпець «Останнє повідомлення» до таблиць Усі чати/Мої чати/Контакти. Відтепер ви можете швидше працювати зі своїми вхідними чатами, встановлюючи пріоритет за останніми повідомленнями.

6. Колонки «Країна» та «Місто». Тепер ви можете не лише додати ці два нові стовпці до будь-якої таблиці HelpCrunch (Контакти, Усі чати та Мої чати), але й використовувати їх як фільтри для пошуку тощо.

7. Перевпорядкування колонок таблиць Контакти/Всі чати/Мої чати. Ну, в принципі, це все. Тепер ви можете переставляти стовпці всіх таблиць у HelpCrunch як завгодно.

8.Список усіх доступних агентів, що спадає. Якщо у вас є більше ніж 1 напарник, тепер ви можете легко побачити, хто з них зараз онлайн. І ви завжди можете відчути, що ви не самотні 🙂

9. Дії для платних підписок. Якщо вам подобається один із планів платної підписки HelpCrunch, ви можете видаляти та позначати свої чати, а також масово змінювати їхні статуси.

10. Закрийте будь-яке спливаюче вікно служби HelpCrunch однією кнопкою. Просто натиснувши кнопку «Esc», ви можете закрити будь-яке спливаюче вікно в HelpCrunch.

Загальні налаштування:

1. Атрибути користувача для збережених відповідей. Ви можете додати будь-який з атрибутів користувача до збережених відповідей разом з альтернативним значенням, якщо значення атрибута порожнє. Наприклад, {first_name, “там”}.

2. Параметри розмітки для редагування збережених відповідей. Ви можете використовувати такі параметри розмітки для збережених відповідей: жирний шрифт, курсив, цитата, фрагмент коду, попередньо відформатований, посилання.

3. Копія чату. Додано можливість автоматично надсилати копію чату на вказані адреси електронної пошти одразу після закриття будь-якого чату. Це може бути корисно для адміністраторів і керівників великих команд, якщо їм потрібно прочитати копії деяких закритих розмов і стежити за ефективністю своїх агентів.

4. Не турбувати. Тепер ви можете ввімкнути режим «Не турбувати» в налаштуваннях облікового запису. Це вимкне всі сповіщення від HelpCrunch, включно з мобільними push-повідомленнями.

Автоматичні повідомлення та розсилки

1. Нові правила для проактивних чатів. Ми додали кілька нових правил, які допоможуть вам налаштувати кращі та точніші проактивні чати. Ці правила – рейтинг чату та ОС/агент користувача. Відтепер ви можете попросити своїх клієнтів залишити відгук, якщо вони оцінили бесіду як Чудова, або попросити відгук, якщо оцінка була Погана.

2. Висота строки. Під час налаштування електронної пошти за допомогою редактора електронної пошти ви можете вибрати необхідний міжрядковий інтервал.

3. Збереження шаблонів електронних листів. Тепер ви можете зберегти будь-який електронний лист, який ви створили або надіслали, як шаблон. Після того як ви це зробите, вони з’являться в меню «Шаблони» редактора електронної пошти поруч із шаблонами за замовчуванням.

4. Збереження повідомлень у текстових редакторах. Тепер HelpCrunch зберігає ваші автоматичні повідомлення та розсилки в текстовому редакторі. Таким чином, якщо ви перемикаєтеся між типами автоматичних повідомлень та розсилок, ви зможете продовжувати працювати з усіма текстами, які ви вже ввели в кожному з них. Тобто, якщо ви напишете інший текст на вкладках «Проактивний чат», «Цільовий чат» і «Електронна пошта», ми збережемо по 3 різних повідомлення в кожній із них.

Загалом ми оптимізували наші інструменти для повідомлень та їх продуктивність, зокрема швидкість надсилання.

Абсолютно новий редактор спливаючих вікон

HelpCrunch додав абсолютно новий інструмент до свого набору інструментів – конструктор спливаючих вікон, який може допомогти вам знайти більше потенційних клієнтів і залучити наявних клієнтів.

Наші спливаючі вікна мають шість попередньо встановлених дизайнів, але їх можна повністю налаштувати. Ви можете змінювати кольори, положення та тексти всіх їх елементів.

Що стосується правил, які запускатимуть ваші спливаючі вікна, то вони дуже схожі на ті, які ви вже використовуєте для проактивних чатів.

Бекенд-інфраструктура та її вдосконалення

Ми продовжили деякі серйозні роботи з оновлення нашого бекенда та його архітектури. Коротко кажучи, це зробило наш сервіс швидшим.

Ми постійно продовжуватимемо вдосконалювати загальну продуктивність нашої служби, тому що справа не тільки в нових функціях у світі. Ми дуже дбаємо про стабільність і якість HelpCrunch. І свій внутрішній спокій.

API користувача

1. Ви можете відразу позначати своїх клієнтів, додаючи або оновлюючи їх через REST API.

2. Ви можете додати попередньо заповнене повідомлення до будь-якого текстового поля за допомогою JavaScript API за допомогою методу typeUserMessage.

3. Ви можете створювати нові події клієнта за допомогою REST API.

4. Разом з int, string і boolean тепер ви можете надсилати настроювані атрибути типу даних float до свого облікового запису HelpCrunch.

Програми для iOS/Android

1. Лічильник непрочитаних повідомлень. Піктограми наших мобільних програм тепер мають лічильник «непрочитаних повідомлень», який показує, скільки непрочитаних повідомлень у вас на цей час.

2. Нові дії чату. Тепер ви можете закрити бесіди в чаті, заблокувати або скасувати підписку будь-якого користувача за допомогою мобільного додатку HelpCrunch.

3. Проведіть пальцем праворуч, щоб прочитати/не прочитати повідомлення. Свайп праворуч дозволить вам позначати бесіди чату як прочитані чи непрочитані.

Сповіщення

1. Сповіщення електронною поштою. Ми додали імена клієнтів до тем сповіщень електронною поштою. Отже, тепер ви можете відразу бачити, хто залишає вам нові повідомлення в чаті.

2. Сповіщення у Slack. Тепер ви можете бачити електронну адресу клієнта у нотифікаціях Slack.

Майбутні новини (база знань HelpCrunch на стадії розробки)

Ми не можемо не оголосити, що працюємо над нашою власною базою знань (також відомою як Центр довідки, вона ж Статті, вона ж Портал підтримки).

Так, ви багато запитували про це. Так, ми вже давно хотіли почати над цим працювати. І так, нарешті це відбувається.

З початку січня ми робили всі роботи на бекенди й на цю мить виконали їх на 95%. Крім того, ми вже підготували дизайн передньої частини.

Загалом, незабаром ви матимете нагоду насолодитися нашою рідною базою знань. І вам сподобається те, що ви побачите.

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow