Back to All Posts

🌎 Нові локалізації чату, приватні нотатки, додаткові правила для автоматичних повідомлень тощо

Уявіть собі…

Ви проводили певну роботу зі своїми контактами. Ви додали деякі теги, вказали часові рамки, коли контакт вперше з’явився у вашій базі даних тощо.

Потім сталося щось важливе, і ви перейшли, скажімо, на автоматичні повідомлення.

Звідси починається сумна частина…

Коли ви повертаєтесь на сторінку «Усі чати», фільтри зникають, і вам доведеться додати їх знову з нуля. І це просто марна трата часу.

Отже, ось про що мова. Останні пару місяців ми думали, як розв’язати такі незначні проблеми, які проходять для більшості наших користувачів непомітні, але можуть зіпсувати загальний досвід. 

Ось чому ми додали автозбереження всіх фільтрів у «Усі чати», «Мої чати» або «Контакти». Якщо ви додасте кілька фільтрів, а потім перейдете на інші сторінки служби, ваші фільтри нікуди не подінуться. Вони чекатимуть вас. І це набагато простіше, ніж щоразу додавати їх заново.

Важливо!

Не забудьте скинути фільтри, коли вони вам не потрібні. Інакше ви завжди бачитимете у своєму списку лише відфільтровані контакти/чати.

Отже, як я вже сказала, за останні пару місяців головне завдання, яке хотіла вирішити наша команда, — зробити ваш досвід роботи з HelpCrunch максимально приємним. І сьогодні ми робимо все це для вас.

Чи вдалося нам досягти цієї мети? Ви скажіть! Ось основні оновлення HelpCrunch, додані в липні та серпні:

Оновлення віджетів чату

Якщо вам доводиться спілкуватися з клієнтами, мова яких будується на читанні/писанні справа наліво (наприклад, арабською, івритом або фарсі), у нас є велике оновлення для вас. Тепер ви можете налаштувати свій чат як RTL або додати цю опцію на певні сторінки свого веб-сайту. Детальніше тут.

нші оновлення чату

  • Додавання особистих нотаток до чату. Ми додали «Приватні нотатки» до чату агента. Під час спілкування з клієнтом ви можете перейти на «Нотатки» та залишити особисте повідомлення своїм колегам. Ви можете вільно обговорювати окремі питання та залишати важливі коментарі. Вони з’являться безпосередньо у чаті, але будуть видимі лише для інших агентів служби підтримки вашої організації.
  • Редагування повідомлень чату. Вам подобається редагувати повідомлення, які ви вже надіслали? Ви можете робити саме це відтепер. Змінюйте БУДЬ-ЯКІ повідомлення чату, але лише якщо вони ще не були переслані клієнту електронною поштою.

Важливо!

Якщо у вас увімкнено параметр «Повторно надсилати повідомлення чату по email», ви не можете редагувати повідомлення, які вже були переслані на електронну адресу вашого клієнта. Крім того, ви не можете змінити автоматичні повідомлення та розсилки, які з’являються в чату (вочевидь).

  • Збереження шаблонів відповідей. Тепер ви можете зберегти будь-яку відповідь прямо з ланцюжка чату, не потрібно копіювати та вставляти її на сторінку «Збережені відповіді». Це може бути дуже зручно, коли доводиться писати ті самі відповіді знову і знову. Тепер можна зберегти свою відповідь один раз, а потім просто вставити її в чат, коли вам це потрібно.

До речі, наскільки важливо відстежувати ваш загальний рейтинг чату, так само важливо знати, хто саме був незадоволений вашим сервісом чату.

Ось чому всі показники в будь-якому звіті чату тепер доступні, щоб ви могли бачити, хто саме оцінив ваш чат і як. Це чудовий варіант для тих, хто хоче, наприклад, стежити за своїми невдоволеними клієнтами.

Підходимо до наступної великої частини наших оновлень… 

Оновлення автоматичних повідомлень/розсилок

Знову ж таки, тепер можна натиснути на показники чату, так як і на показники в аналітиці автоматичних повідомлень та розсилок. Тепер ви можете легко перевірити, хто відкрив, клацнув і відповів на ваше повідомлення. І не тільки перевірити, але й експортувати список цих контактів як файли CSV або XLSX.

А щоб ваші показники відкриття та відповіді були надзвичайними, ми додали низку нових функцій, які допоможуть вам налаштувати кампанії надзвичайних повідомлень:

  • «Не є» до правил проактивного чату. Зокрема, «не є» дозволяє виключати мови веб-переглядача, сторінки веб-сайтів, міста та країни з тригерів проактивного чату.
  • Нові правила проактивного чату. Нещодавно ми також додали кілька проактивних правил чату, як «Країна», «Місто»та UTM (джерело/засіб/кампанія) теги.
  • Можливість вказати альтернативу для атрибутів персоналізації. Додаючи власні атрибути даних до свого повідомлення, ви також можете вказати для нього альтернативу. Він буде використовуватися для контактів, які не містять необхідних даних.

Оновлення загальних налаштувань

На певних сторінках вашого веб-сайту наявність вікна чату в режимі реального часу має вирішальне значення, а також є сторінки, де ви хотіли б його приховати. Приховати віджет чату на певних веб-сторінках тепер так просто. Просто перейдіть до Налаштування -> Віджети веб-сайту -> [Ваш віджет] -> вкладка “Налаштування віджета”. Ви можете додати купу правил, які вказують, де ви хочете показувати або приховувати вікно чату.

Також зверніть увагу, що налаштування REST API мають пріоритет і скасовують налаштування, зроблені в інтерфейсі HelpCrunch.

Важливо!

Якщо ви видалите всі правила, віджет чату зникне з усіх сторінок вашого сайту. Щоб уникнути цього, обов’язково залиште одне правило із зірочкою (*). Ми автоматично додаємо його як перше правило, щоб полегшити ваше життя.

Інші оновлення загальних налаштувань

  • Локалізація чату на основі місцезнаходження клієнта. Ми додали опцію вибору локалізації, яка автоматично з’являтиметься в чаті залежно від розташування браузера клієнта. Раніше ви могли це зробити лише за допомогою REST API, але тепер це все у ваших налаштуваннях. Також зауважте, що налаштування REST API мають пріоритет і скасовують налаштування, зроблені в інтерфейсі HelpCrunch.
  • Дозволити/заборонити вкладення файлів у клієнтському чаті. Якщо з міркувань безпеки ви не хочете, щоб ваші клієнти вкладали файли під час спілкування з агентами служби підтримки, ви можете зробити це зараз. Просто перейдіть до налаштувань віджета чату та зніміть прапорець у відповідному полі. Ви можете зробити це в налаштуваннях «Налаштування віджетів».
  • Онлайн статуси агентів. Якщо у вас є «Адміністратор» або «Супервізор» в обліковому записі HelpCrunch, вам сподобається ця функція. Тепер ви можете побачити, хто з ваших агентів підтримки онлайн і доступний на цю мить прямо в розділі «Агенти».
  • Додавання підпису електронної пошти у форматі HTML. Тепер ви можете налаштувати свій електронний підпис прямо з розділу «Мій обліковий запис». Крім того, керівники та адміністратори також можуть робити це на сторінці «Агенти». Якщо його вказано, воно буде автоматично додано до всіх ваших ручних повідомлень.

Програми для iOS/Android

Окрім цього, ми також оновили наші програми для iOS/Android і SDK і додали до них кілька чудових покращень.

Але насправді все, що вам потрібно знати про них, це те, що тепер ви можете додавати емодзі до своїх push-повідомлень. І повні імена. Просто спробуйте.

Rest API

За поширеним запитом ми додали теги до структури користувача. Це дозволить додавати теги до чатів через REST API. Для отримання додаткової інформації перегляньте нашу документацію.

Підсумок

Сподіваюся, вам сподобаються наші нові функції так само, як мені подобається використовувати емодзі. У вас є ідеї щодо того, що ще ми можемо додати до служби HelpCrunch? Ми хотіли б їх почути, тож залишайте їх у розділі коментарів або просто натисніть кнопку чату.

Read Also

❌ Виключіть чат-бота зі звітів про час першої відповіді (FRT), аби бачити реальну картину

Покращте ефективність обслуговування клієнтів за допомогою нашої найновішої функції! Тепер ви можете налаштовувати показники часу першої відповіді (FRT), вибираючи включити чи виключити час взаємодії з чат-ботом у звітах.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow