Back to All Posts

🤝 Інтеграції з Facebook та Instagram

Довгоочікувані інтеграції з Facebook та Instagram вже готові. Тепер система вміє перенаправляти усі повідомлення з цих двох соціальних мереж до вашої скриньки, де ви можете керувати ними як звичайними чатами (багатоканальна підтримка у всій красі!).

Навіщо інтегрувати HelpCrunch з Facebook та Instagram?

Напевно немає такого бізнесу, який би не мав хоча б однієї сторінки у Facebook. Саме там ви зазвичай публікуєте оновлення, запускаєте рекламні кампанії та будуєте сильну спільноту лояльних клієнтів. Тож цілком логічно, що люди намагатимуться зв’язатися з вами саме там. 

Якщо ж ви недоступні там, де спілкуються ваші клієнти – це може призвести до серйозних наслідків для вашого бізнесу. Багатоканальна підтримка є обов’язковою якщо ви хочете бачити щасливих клієнтів та реагувати на їхню незадоволеність своєчасно. 

Як інтегрувати HelpCrunch з Facebook та Instagram?  

Ви можете знайти детальну покрокову інструкцію щодо Facebook та Instagram тут. Весь процес є доволі зрозумілим.

Просто перейдіть до Налаштування → Канали → Facebook та натисніть Підключити Facebook. Після цього, дотримуйтесь декількох простих інструкцій у наступних віконцях, ось й все. 

Інтеграція підтримує:

  • Прямі повідомлення з вашої Facebook сторінки
  • Прямі повідомлення, згадування в історіях та відповіді у вашому акаунті Instagram Business 
інтегрувати HelpCrunch з Facebook та Instagram
Як інтегрувати HelpCrunch з Facebook

Деякий функціонал, який відокремлює наші інтеграції від інших конкурентів:

  • Почнемо з того, що у вас є 168 годин для відповіді клієнту. Зазвичай, Facebook відключає чати, якщо вони неактивні протягом 24 годин. Але HelpCrunch продовжив цей час на 7 днів для того, щоб ви не загубили жодного ліда навіть коли робота кипить.
  • Повідомлення з Facebook та Instagram потрапляють до окремих скриньок вхідних повідомлень для кращої персоналізації (але ж ви також можете створити власні скриньки для більш детального розподілу, пам’ятаєте?).
  • Після того, як ви завершили діалог, система надішле клієнту рейтинг чату. Ви зможете подивитись цей рейтинг у секції Звіти та простежити задоволеність аудиторії. 

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow