Back to All Posts

✉️ Поліпшені автоповідомлення та розсилки: новий інтерфейс та нові можливості

Нещодавно ми розповідали вам про свіжі оновлення – автоматичну локалізацію оцінок чатів та інше. А вже сьогодні ми представляємо оновлений інтерфейс та нові можливості для автоповідомлень та розсилок. 

✨ Що саме змінилося?

Інтерфейс! Ми переробили його практично з нуля, зробивши більш зручним та приємним у користуванні. Відтепер екран редагування повідомлень ділиться на дві частини:

  • Робоча зона зліва: тут відбувається редагування повідомлення та умов його показу.
  • Зона перегляду справа: тут можна переглядати повідомлення, контакти, які потрапляють у вибірку, та звіти. І все це доступно під час редагування, без необхідності скролити сторінку.

Для чат-автоповідомлень та розсилок ми додали опцію “Перегляд”, яка в реальному часі показує, як виглядатиме ваше повідомлення. Це значно спрощує процес написання і дозволяє уникнути неочікуваних сюрпризів після відправки.

Для Email-автоповідомлень та розсилок ми додали нову метрику “Відписались” у вкладку “Звіт“. Тепер ви можете бачити, скільки контактів і хто саме відписались від цього конкретного листа. Це дозволить точніше розуміти реакцію користувачів на ваші листи і вносити зміни на основі даних.

Також в Email-повідомленнях більш зручним став повноекранний режим редагування. Це дозволяє більше зосередитися на написанні листа без відволікань.

🔜 Оптимізація та найближчі плани 

Стосовно автоповідомлень та розсилок, в найближчий час ми працюватимемо над:

  • Оптимізацією таблиць для швидкого завантаження таблиць з великим обʼємом даних.
  • Оновленням редактора критеріїв для більш зручного і точного створення сегментів.

    *Наразі ми переробили редактор критеріїв для автоповідомлень та розсилок, зробивши його аналогічним до редактора в Чат-боті та Правилах призначення. Далі плануємо оновити його у всіх місцях сервісу. 
  • Оптимізацією механізма відправок автоповідомлень та розсилок для підвищення швидкості та надійності процесу доставки повідомлень.

🇺🇦 Оновлення локалізації iOS додатку

І ще одна приємна новина наостанок. В App Store тепер доступна нова версія iOS додатку HelpCrunch Inbox з українською локалізацією. Локалізація береться з системних налаштувань пристрою. Якщо мова пристрою українська, то і додаток буде відображатися українською.

Ми зробили ці оновлення для поліпшення вашого досвіду роботи з HelpCrunch та досвіду ваших користувачів. Тож заохочуємо одразу спробувати! 🏃

Read Also

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more
Allow